al 30 jaar
goed in vorm

wij zijn echte
‘reclame-alleskunners’

Axicom is een kleine, kleurrijke en vooral veelzijdige reclame-studio met ruim 30 jaar ervaring! Dankzij een grenzeloze service en flexibiliteit uitgegroeid tot een full-service grafische dienstverlener voor startups en zzp’ers, alsook grotere bedrijven en instellingen.

Wij maken gewoon alles
wat begint met of eindigt op ‘reclame’

Het complete diensten- en productaanbod van Axicom kan verdeeld worden in drie disciplines: Design | Print | Expolinc Portable Display Systems.

Design

Wij ontwerpen logo’s en huisstijlen; folders, brochures en catalogi; posters, websites - kortom alles waarmee u communiceert met uw markt en/ of doelgroep. We bedenken slogans, concepten, schrijven en redigeren teksten.
Wij geven vorm en kleur aan uw complete communicatie-mix en bereiden de prepress en productie ervan voor tot en met het uiteindelijke eindproduct. In het verlengde daarvan kunnen wij voor u ook de inkoop verzorgen van drukwerk en andere reclame-producten.

Print

Axicom heeft alles in huis om een breed scala aan producten voor u te maken. Voor kleinformaat is er digitale printer/copier die tot SRA3 - 300 grs kan printen, waardoor juist kleinere oplages geen probleem zijn voor ons.

Folders, flyers, visitekaartjes, menukaarten, offertemappen...? U vraagt - wij printen!

Het hart van Print is een 160 cm brede grootformaatprinter, geflankeerd door een lamineermachine, Fotoba snijmachine en een Summa snijplotter, alle op 160 cm. Hier printen wij werkelijk van alles voor u : van zelfklevend vinyl tot magneetfolie, van glossy of mat fotopapier tot zelfklevend behang tot en met canvas en zeildoek

Expolinc
Banner Bow

Al sinds jaren is Expolinc marktleider in de wereld van lichtgewicht, draagbare en mobiele dsplay en presentatie-systemen. Expolinc producten behoren wereldwijd onbetwist tot de allerbeste en bieden onbegrensde mogelijkheden om uw bedrijf op een duurzame en kwalitatief perfecte wijze te presenteren.

Axicom Design is al sinds 1994 dealer van Expolinc. Wij ontwerpen voor u een slimme, professionele en modulaire expo-oplossing. die u onbeperkt kunt blijven hergebruiken.

Met een eenmalige investering, beschikt u over oneindige mogelijkheden. En dat zonder hoge terugkerende kosten voor eenmalig te gebruiken maatwerk.

Uiteraard kunt u bij Axicom altijd terecht voor een uitbreiding of aanpassing op uw systeem.

Ook hebben we van Frame diverse units in huis die we voor kortdurende events zoals filmpremieres of open dagen in eigen beheer kant-enklaar voor u opbouwen en weer afbouwen..

Banner bow 

Indoor & 
outdoor 
promotie.

Het Zweedse BANNERBOW systeem is totaal onderscheidende ten opzichte van roll-Up banners of presentatiewanden.

Er zijn twee modellen:
- Indoor voor binnengebruik en
- Hybrid voor zowel binnen- als buitengebruik.

Het systeem is dusdanig slim ontworpen dat het geheel zonder gereedschap binnen 5 minuten is opgezet. En met de kwaliteit zit het zeker goed: From Sweden with love!

Kijk hier voor de video.
https://vimeo.com/268394201

De Bannerbow is verkrijgbaar in 3 formaten:
Small: Breedte 300 x Hoogte 245 cm.
Medium: Breedte 400 x Hoogte 320 cm
Large: Breedte 500 x Hoogte 375 cm.
Het gewicht van een BANNERBOW varieert van 15 kilo voor een Indoor versie en 32 kilo voor een Hybrid systeem.

Voor model S is er ook een backdrop leverbaar: dit is een halve cirkel print die aan de achterzijde van het Indoor of Hybrid systeem wordt bevestigd.

[afbeeldingen]

Contact

Axicom Design Studio
p/a Galvanitasfabriek
Wilhelhelminakanaal-Zuid 104
4903 RA Oosterhout

T 0162-470060
E info@axicomdesign.nl

Instagram : @axicomdesign

Al 30 jaar goed in vorm!